top of page

OM OSS

Daniel.png
Mario.png
Rund_Vanja_Gottlow.png

Bakom Tranemo jazzdagar står Tranemomusikerna Daniel Andersson och Mario Ochoa, som driver festivalen i samarbete med Tranemo kommun. Nytt för i år är att även eventproducenten Elin Hörberg, från Nanna, är med.

 

“Tranemo Jazzdagar startades 2018 av oss, Mario Ochoa, Daniel Andersson och Matilda Andersson som alla tre är musiker från Tranemo. Under vår uppväxt fick vi möjligheten att utforska och utveckla våra kreativa och musikaliska förmågor, detta till stor del tack vare att människor i bygden och kommunen visade stor öppenhet för uttryck och främjade kultur på alla sätt. Vi har fått lov att inspireras och vägledas för att nu i vuxen ålder kunna arbeta med musik på olika sätt och känna oss trygga i våra uttryck.

Vi vill med Tranemo Jazzdagar kunna erbjuda samma sak för fler i kommunen och regionen. Vi vill låta människor inspireras. Både till att skapa och utforska musik, men också till att arrangera kulturevenemang på landsbygden.

Under åren har vi sett att det finns ett stort intresse hos folk boende i kommunen att ta del av kultur av väldigt varierande slag. Vi vill därför med bredd och spets i programinehållet fungera som en mötesplats för kulturtörstiga människor i bygden, nyfikna Tranemobor och folk från andra orter och städer som vi vill nå med budskapet om en levande kulturmiljö på landsbygden.”

- Mario Ochoa

Tranemo Jazzdagar är möjligt tack vare stöd och samarbeten med Tranemo Kommun, Prefab, Co Sweden, Tranemo workwear, Tranemo grus och betong, Sångbergs Färs & Bärs och Sparbanken Tranemo.

KONTAKT

För att boka bord på restaurangen, kontakta Sångbergs Färs & Bärs.
För frågor om festivalen eller hemsidan, kontakta Mario, Daniel och Elin på tranemojazz@gmail.com

10.png
bottom of page