top of page
Interaktiv musikmålning.png

Interaktiv musikmålning

Fredag 2 februari 13.30

Välkommen till en interaktiv musikmålning där alla, oavsett funktion, får möjlighet att uttrycka sin kreativitet i ett tryggt sammanhang. En grupp musiker spelar improviserad livemusik och samtidigt målar du vad du vill. Vad inspirerar musiken till? Vad känner du för att måla när du hör musiken?

 

Musik är något som för människor samman oavsett musikalisk nivå. Att spela musik tillsammans villkorslöst eller att få möjlighet att uttrycka sig konstnärligt är något som ofta skapar en känsla av frihet och nyfikenhet som vuxna personer, ofta styrda av förväntningar och normer, sällan upplever. Välkommen till en interaktiv musikmålningsstund där du, oavsett funktion, får möjlighet att uttrycka din kreativitet i ett tryggt sammanhang. Att måla vad som helst till musik kräver att du tänker utanför ramarna, och vi vet att det finns både mod, lust och nyfikenhet nog hos våra besökare för att detta ska bli succé!


Den här programpunkten riktar sig särskilt till dig inom LSS och med funktionsvariationer. Alla är dock välkomna, oavsett funktion. 

Praktiskt:
Ha på dig oömma kläder - allt konstmaterial finns på plats

Restaurang Sångbergs kommer att hålla öppet för den som vill fika eller äta
Plats: Centralen i Tranemo


Alla programpunkter på Tranemo jazzdagar har fri entré, men du som vill och kan får gärna stötta oss

10.png
bottom of page