top of page
DittLivÄrHär.jpg

DITT LIV ÄR HÄR

Ditt Liv Är Här var en improviserad teaterföreställning som visade nya sidor hos kändisar eller privatpersoner (en chef, partner, lärare, kompis t.ex.). De publika föreställningarna var alltid med någon för offentligheten känd person. Föreställningen var lite som en talkshow, i form av improviserad teater. Gästen (kändisen/chefen/partnern/läraren) blev intervjuad om sitt liv av vår programledare.

Förutom huvudpersonen och programledaren var det tre skådespelare och en pianist med på scen, som improviserade fram scener kring det gästen berättade. Med andra ord fick gästen och publiken en improviserad och oförberedd biografi direkt på scen. Det gick aldrig att veta vad som skulle hända och det ledde till massor av skratt och ny kunskap om gästens liv.

 

Ditt Liv Är Här drevs av Elin från NANNA och Charlotte Libäck från sommaren 2010 till julen 2011 på Ribersborgs Kallbadhus, med två gästspel på Sommarscen Malmö och en fullsatt julspecial på Viktoriateatern i Malmö. Medverkande gäster var bland andra KG Hammar, Sissela Benn, Gudrun Schyman, Lars Vilks, Emil Jensen, Sven Melander, Lennart Jähkel, Mikael Wiehe, Viktoria Tolstoy, Bodil Jönsson, Magnus Tingsek, Anders Johansson, Jan Sigurd, Ilmar Reepalu, Marianne Mörck och Kajsa Ernst.

bottom of page